Deze krachtpatser met een hefvermogen van 6 ton is in gebruik om de binnenkomende goederen van een grote supermarkt naar het juiste niveau te brengen.

Bij de supermarkt was het nodig om een laadplatform te vernieuwen zonder dat de dagelijkse goederenstroom teveel werd opgehouden. Het loadingdock is vervangen door een Enkelschaars Heftafel met zelfsmerende lagers en met een platform van een robuuste stalen constructie. Hierbij is het onderframe tevens samengesteld als gelast raamwerk van een hoekstaalprofiel. Onder het platform hangt aan de voorkant een gegalvaniseerd gaasgordijn, zodat er geen vuil of goederen onder de tafel kunnen komen.

De heftafel is voorzien van een hekwerk op de twee lange zijden omdat de huidige afscherming niet voldeet. Daarnaast zijn de cilinders gemaakt van een hoogwaardig stalen buis met hard verchroomde zuigerstangen. Tevens is de motor beschermd met  beschermingsklasse IP54 en de electrische componenten met IP65. Hierdoor is het mechaniek beschermd tegen weer en wind. Ook hebben we de oude loading dock gedeïnstalleerd en afgevoerd.

Klik hier voor meer laad- en losliften.