Waarom kiezen voor VandenBos Groep kwaliteitsproducten?

De producten die VandenBos Groep vertegenwoordigt in Nederland zijn wereldwijd zorgvuldig geselecteerd. Het doel is onze klanten een betrouwbaar product, goed voor lange termijn, te leveren. Daarom levert VandenBos Groep bij de meeste producten van VACULEX en JUNG (Machineheffer) een jarenlange garantie. Kwaliteit werkt.

Specialisme

VandenBos heeft meer dan 70 jaar werkervaring op het gebied van logistiek en ergonomie.
Dit maakt het mogelijk om alle klanten te voorzien van deskundig advies. VandenBos Groep is gespecialiseerd op het gebied van hefsystemen en tilhulpen. Hierdoor kan onze klant er altijd vanuit gaan dat, ook voor gecompliceerde zaken, de juiste oplossing wordt aangeboden.

Advies op maat

Iedere klant en elke situatie is voor ons uniek. Gedurende het hele proces, van offerte tot aan de afronding, denken wij met u mee. Graag maken wij een afspraak om een analyse te maken van uw werkplek. Waarvoor heeft u het product nodig en welk product kunt u daar het beste voor gebruiken? Deze vragen beantwoorden onze adviseurs u graag. Door deze service te bieden en daarbij extra aandacht aan de klant te besteden streven wij naar het behalen van absolute klanttevredenheid.

Verhouding prijs – kwaliteit

Door ons specialisme en door het alleen vertegenwoordigen van een beperkt aantal fabrikanten, kunnen wij onze klanten de juiste prijs – kwaliteit verhouding aanbieden. Een betrouwbaar product voor een gepaste prijs.

Bedrijfswagens VandenBos Groep