Onze tilhulp zorgt ervoor dat voorwerpen gewichtloos verplaatst kunnen worden. Dit heeft niet alleen als voordeel dat er ergonomisch verantwoord en conform de arbowetgeving gewerkt kan worden, maar ook dat er sneller en efficiënter gewerkt kan worden. Door tilphulpen in te zetten vermindert u rugklachten en werkgenot. Wij van Vandenbos Groep zijn gespecialiseerd in maatwerk en standaard-af-fabriek hefoplossingen. Ook kunnen wij adviseren op het gebied van ergonomie.

De vaccuümheffer is goed te gebruiken op vrijwel alle vlakke oppervlakten, zoals dozen en doet het daarnaast ook uitstekend bij lading die in zakken verpakt is. Wij bieden een arsenaal aan verschillende zuigmonden waarmee u uw werkproces het meest efficiënt kunt inrichten.

Een work positioner helpt u wanneer u vaak zwaardere apparaten of onderdelen inpanding moet verplaatsen. Ze kunnen dienen als verstelbaar werkplatform, maar worden veelal ingezet om zwaardere producten in en uit kasten te halen of te verplaatsen.

Een heftafel of schaarheftafel werkt op basis van een ander principe. Deze brengt een zware lading op een ergonomisch verantwoorde werkhoogte. Dit kan een uitkomst zijn, bijvoorbeeld bij het stapelen of ontstapelen van pallets. Ook worden schaarhefatfels gebruikt als een in hoogte verstelbaar werkplatform. Dit is makkelijk wanneer er veelvuldig onderhoud gepleegd moet worden aan zware machines of bijvoorbeeld ziekenhuisbedden. Daarnaast worden heftafels ingezet als autolift, caravanlift, laadplatform of loading dock. Hiermee zijn pallets en andere zware materialen makkelijk te laden. Onze laadplatforms zijn overrijdbaar en oersterk.

Ook is Vandenbos groep importeur en distributeur van JUNG Heftechniek machines en onderdelen. JUNG is vooral bekend om zijn teenvijzels ofwel hydraulische krikken. Ook leveren wij transportcassettes van dit mooie merk.

Ervaring in lifttechniek sinds 1967 -

- 100% geproduceerd in Zweden

VandenBos Groep biedt de volgende soorten tilhulpmiddelen aan:

VandenBos Groep, expert op het gebied van tilhulp, komt graag bij u langs voor een vrijblijvend advies. Voor het verbeteren van het logistieke proces van onze klanten, richten wij ons op aanbieden van ergonomische oplossingen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.