Onderhoud voorkomt storingen

Het onverwacht stilstaan van uw machines is een behoorlijke ergernis en bovendien een grote kostenpost voor uw bedrijf. Het periodiek uitvoeren van onderhoud voorkomt veel onnodige storingen. U treedt namelijk preventief op en voorkomt daarmee gevolgschade. Naast het voorkomen van storingen zorgt u er ook voor dat de medewerkers veilig met de machines blijven werken en voorkomt u onnodige ziektekosten. Daardoor houdt u de totale kosten zo laag mogelijk.

Wij doen het onderhoud en u werkt door

Nadat wij een product hebben geïnstalleerd bieden wij u een onderhoudscontract aan. Dit contract stemmen wij met u af door te kijken naar de intensiteit en wijze waarop de machine gebruikt wordt. Daarbij is het ook belangrijk waar de machine geplaatst is en uiteraard wat voor machine het betreft.

Ook als wij de machines niet geleverd hebben kunnen wij het onderhoud uitvoeren.

Keuring Heftafel

Neem direct contact op voor een onderhoudsafspraak!

VandenBos Groep werkt met vakkundige monteurs

Contact opnemen

Keuring

Na het - in overleg - plannen van een keuringsdatum komt één van onze vakkundige monteurs naar u toe. Tijdens het uitvoeren van de keuring kijkt hij naar de staat van de machine, hoe deze gebruikt wordt en de onderhoudshistorie. Aan de hand van een checklist* geeft hij advies over de onderdelen welke reeds versleten zijn of eerdaags vervangen moeten worden. Indien hij onderdelen direct kan vervangen zal hij dit – in overleg – direct uitvoeren.

Na afloop van de keuring ontvangt u van ons serviceteam een advies met betrekking tot staat van de machines. Daarbij adviseren zij ook welke onderdelen aan vervanging toe zijn.

Reparatie

Indien u ervoor kiest om de geadviseerde onderdelen te laten vervangen, kunnen wij deze in de meeste gevallen direct uit voorraad leveren. Wij maken daarbij alleen gebruik van originele onderdelen. Onze technische dienst zetten wij altijd efficiënt in waardoor wij u snel weer aan de slag kunnen helpen.

Indien u het onderhoud door ons wil laten uitvoeren of een storing wilt melden dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. Dit kan op 088-4448000 of door een email te sturen naar info@vandenbosgroep.nl.

* Onze checklists zijn opgesteld aan de hand van de normen NEN-EN 50110 en NEN 3140

VandenBos Groep Service